tisdag 18 augusti 2009

Ny termin

Jaha, då är allt som vanligt igen. Att arbeta på en skola på sommarlovet är en mycket ödslig upplevelse men nu är ordningen återställd. Det vimlar av nykomlingar och återkomlingar och det är jättehärligt med alla återseenden. De nya eleverna går tipspromenad och jag är ett av "tipsen" så jag får träffa dem i skaror när de letar efter vem som sitter till vänster om skolsköterskan.

De kommande veckorna blir det rundtur i de nya klasserna, jag ska åka till annan ort på utbildning ett par dagar och snart är det dags för Linköpingsmara. Hösten drar igång ordentligt med andra ord. Lilltösen har börjat första klass så det ska införskaffas bokomslag, skolväska och nytt regnställ. Och hemma har vi fått tillökning. En liten Bella och en liten Lovis har flyttat hit och underhåller oss alla med diverse bus och genom att bara vara sötast!

Med resan i februari som gott exempel har vi också bokat en till nästa år. Teneriffa blir det då. Skönt att ha något att längta lite efter så att det inte blir så långt till nästa sommar...

Inga kommentarer: