fredag 22 maj 2009

Midnatt råder, tyst det är i huset...

Eller midnatt är det kanske inte men tyst. Linda har farit till Stockholm och roar sig för stunden kungligt på Gröna Lund. Elin har packat väskan och dragit till kompisen ett par dagar. Johanna är som bekant utflugen sedan länge och i källaren huserar Rickard och är knappt synlig. Så här sitter vi och anar hur det kommer att bli i framtiden. I morgon bär det av på äventyr på främmande ort och det ska bli himla skönt med lite paus.

söndag 17 maj 2009

Scrapflyt

Tillbringade lördag och söndag i Mjölby i M:s nya fina lilla hus och scrappade frenetiskt. Hela sju LO på lite drygt ett dygn. Inte för att det är kvantiteten som är målet men uj vad det flöt på... Mysigt och trevligt sällskap gjorde ju inre saken sämre. Längtar redan tillbaka.

onsdag 13 maj 2009

Upp och ner

Så är det nu...

tisdag 12 maj 2009

Musiklan-scrapp

En bild från scrapp eller musiklanet som sonen anordnade som projektarbete. Fick lite gjort i alla fall. Det var riktigt kul...

tisdag 5 maj 2009

Ny månad

Ny månad, nya äventyr, och gamla. Väderkvarnsstrider i repris. Är jag en krigare månne som söker strider varhelst jag kan finna dem? Ibland undrar jag... Men nedräkningen fortsätter och ljus finns ev. i sikte. Jag är tacksam för tålmodiga vänner och även för att jag har så mycket kunskap i min närhet.

Nåväl, lekstugeskapandet pågår och nu är väggarna rosa. En strykning till och sen en omgång med det vita så är det dax för inredning. Det blir spännande.

I söndags åkte stödhjulen av cykeln för Elin och, vips, kunde hon utan. Så duktig!!
Lite besök i smycketräsket har det blivit igen. Jättekul att pilla med lite fint och nu längtar jag efter mera. Några små projekt under uppsegling bidrar också till ökad lust liksom att få dela lite pärliver med några intresserade provapåare. Superkul! Tack!!

Några små avslut i helgen också. Sista buggen för terminen och så lite eld för att fira att vintern rasat ut och våren är här på allvar. Mysigt med brasa vid vår allmänning vid Svartån och lite glass och god dryck därtill.
I lördags hade Jenny också sitt lilla invigningsjippo på nya Stellas. Jag hade förmånen att få leka affär och dagen försvann i ett töcken av glada människor som shoppade för glatta livet, trevliga människor som man hann prata alldeles för lite med och nya intryck i form av demosar av quickutz på nytt sätt och fina kort. En rolig dag och vi var mycket trötta när kvällen kom och det var dags att fara hemmåt igen. Det är många jag ser fram emot att få träffa snart igen.
En annan nyhet är att jag blev bestulen på min cykel utanför jobbet förra veckan. Kan inte låta bli att tycka synd om den krake som stal den eftersom det närmast kan liknas vid tortyr att framföra sagda fordon. Händelsen fick mig i alla fall att komma till skott med planerat cykelinköp och numera susar jag som vinden på mitt ljusblå underverk.
Till sist en liten tacksam tanke för några vänliga och uppriktigt uppskattande ord jag fick av en kollega i ett oväntat sammanhang idag. Det känns skönt att få stöd när man vågar sig på ett lite osäkert språng.