torsdag 29 januari 2009

Och dottern...

... är "LOVE". Inte helt oväntat...

söndag 25 januari 2009

Kan inte motstå...

... fiffinurliga små test som säger allt om ens innersta. Denna gång skulle man få veta vad man var för ord och jag, jag var "Hope". Kan man tro!?! Och så här beskrivs då min hoppfullhet:

Your Word is "Hope"

You see life as an opportunity for learning, growth, and bringing out the best in others. No matter how bad things get, you always have at least a glimmer of optimism. You are accepting and forgiving. You encourage those who have wronged you to turn over a new leaf. And while there is a lot of ugliness in the world, you believe that almost no one is beyond redemption.

Här finns länken till upplysning... Och tack Malin och Helena för tipstet!

måndag 19 januari 2009

Frustrationer och kanaliserad dito

Huvaligen för kommunikation i sirapsform. Somligt är bara så svårt att nå ett gemensamt synsätt kring. Kommunikation som ibland hjälper vid sådana tillfällen är den via mail. Ibland MÅNGA mail, med klargörande frågor och förtydliganden. En annan fördel med mail är att de kan skrivas ut för att senare hänvisas till. Fast visst undrar jag om det inte vore bättre om det gick att bara prata med varandra och hur det kommer sig att det är så förtvivlat svårt...

onsdag 14 januari 2009

Älskade unge

Ibland får man ynnesten att känna att det nog ändå är så att alla ens förhoppningar och önskningar kombinerade med förmaningar och direktiv ändå kommer att leda till nåt bra i slutändan. Hundra miljoner tack för ett nytänt hopp, min älskade unge!!!!

tisdag 13 januari 2009

Hit!


Längtar....

fredag 9 januari 2009

Nytt år, gamla vanor... Eller?

Ut ur helgbubblan och rakt ut i verkligheten. Inte bara av ondo, en hel del gott också i det. Planer, planer... Resa snart och sen lite mer resa och sen lite scrappträffar och så lite renovering. Det står inte på förrän det är sommar igen...