söndag 26 april 2009

Hektiska tider

Oj, vad fort april rusade förbi! Den här tiden på året är nog den mest intensiva för mig. Vi har ägnat många timmar sista tiden till att fundera, planera, förkasta, fundera igen och planera det nya kök vi ska sätta in i utrymmet där jag för ca tre månader sedan hade ett... Nu börjar det bli jobbigt men i morgon ska vi (hoppas jag) äntligen beställa. Det blir fint, tror jag. Vitt, ganska stramt och med mycket förvaring. Det verkar också som att jag får min önskade hörndiskbänk, hurra!

Annars är det mycket skolrelaterat just nu. Studentmössa är beställd. Projektrapporten skrivs i källaren, ivrigt pådriven av den ömma modern, De sista skälvande veckrna av sonens gymnasietid är NU och plötsligt är det SÅ mycket som ska göras och SÅ lite tid kvar... Men 5 juni är det över. Dottern har konsert och det ska avslutas både det ena och det andra. Jobbar man dessutom i skolan så är det som att ha en helt terminsbaserad tideräkning.

Scrappat har jag gjort också. Förra helgen hade sonen sitt projektarbete, ett musik-LAN, på sin skola. Vi var med och "vaktade" från lördag till söndag och då passade jag på att scrappa lite när killarna splade sina spel (eller vad de nu gör...). Trevlig tillställning i alla fall.

Sedan har vi haft repris på NA-träffen. Vi gick efter reserlistan och bjöd in några av de som inte fått plats sist. Det var samma uppslutning den här gången och jag tyckte det var superkul, den här gången också. Gillar verkligen att få försöka inspirera ett gäng glada och intresserade människor. Kan man ha en roligare uppgift?

Och i helgen var det ju dags för vårens stora mara. Sedan i januari har vi jobbat med att planera den. Den här gången var det lite trögt med sponsorer och butiker men det löste sig till slut. Stellas var på plats och vi själva kompletterade med priser och lotterivinster där det fattades. Trots att solen sken och det nästan var sommarvärme ute så satt nästan hundra glada scrappare troget och scrappade av hjärtats lust. Några små gruskorn i maskineriet kunde noteras men jag tror att vi alla hade en trevlig dag. Jag hade dessutom förmånen att få förlängd trevlig samvaro med nattgäster både fredag och lördag. Evelyn kom och introducerade dottern i trädgårdsarbete i form av solros-sådd fredag kväll och på lördagen var det Marie och Anna som gästade det Evaldssonska residenset. Tack för en trevlig helg! Elin var så lycklig med så många nya människor att tycka om. Trist bara att höra att hemresan för Anna och Marie slutade med att de blev påbackade på en parkering i Mjölby. Bara plåtskador, men ändå, trist!

Och så var det bilder då. Ja, det kommer, nån dag...

onsdag 1 april 2009

Inget aprilskämt

Lördagsträffen för ett par veckor sen. BG papper modell äldre som jag fick av Vania. Och så det underbara kortet... Urusel bild men jag gillar lo:n, en lift...
Liftat samma igen.
Brorsondop, länge sen...